Home
Informatie
Produkten
Dozen op maat
KontaktFaredo Verpakkingen is een toonaangevende (groot)handelsbedrijf van verpakkingen in Nederland. Ons assortiment is onder te verdelen in de hoofdgroepen: karton, kunststof / tape, folie en diverse inpakmaterialen.
In eigen beheer ontwikkelen en fabriceren wij verschillende kartonnen dozen. Aspecten als materiaalkenmerken, meedragend vermogen, functionaliteit en presentatiewaarde vertalen we in golf- en massief kartonnen dozen, displays, product- of bulkverpakkingen. Daarnaast voeren we een groot assortiment standaard dozen.

Faredo Verpakkingen kent haar oorsprong in het jaar 1980 en is sedert de start gevestigd in Dordrecht waar o.a. de produktie plaats vind. Daarnaast hebben we een centraal-magazijn in Zevenbergen voor de distributie van onze goederen.

Faredo Verpakkingen heeft de kennis in huis om voor al uw vragen en problemen op gebied van verpakkingen, een passende oplossing te bieden.

Wij bieden onze klanten in de Benelux niet alleen een breed gamma verpakkingsproducten, maar ook onze service is ijzersterk :
  • 2500 artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering binnen 24 uur in heel de Benelux door eigen vervoer
  • Concurrerende en gegarandeerde prijzen door eigen produktie en een sterke aankooppolitiek
  • Gepersonaliseerde verpakkingenApparaten en Dispensers
Modern vormgegeven kunststof dispensers voor o.a. papieren handdoeken op de rol.

Golfkarton
Beschermt uw producten afdoende tegen beschadigingen. Buitengewoon flexibel en op elke gewenste maat af te snijden.
Rollengte 70 meter, leverbaar in 8 breedtematen.
Tel. 078 - 616 62 04
Fax 078 - 621 34 54
E-mail info@faredo.nl
©2007 Faredo Verpakkingen

Webdesign & hosting Support2U